Led Inbouwspots voor in de woonkamer.

Led inbouwspots in uw woonkamer met flinke korting en zonder bezorg kosten.

Blog pagina Led Inbouwspots en alle andere vormen van led verlichting.

22/02/2017

Ledverlichting in de keuken.

De keuken neemt een steeds belangrijkere plaats in ons leven en in onze woning in. Van oudsher is de keuken vooral een functionele ruimte. Een ruimte waarin maaltijden worden klaargemaakt en een ruimte waarin huishoudelijke zaken als (af)wassen gedaan worden. Keukens waren vooral praktisch, zowel qua indeling als qua kleur. Ook werd een grote keuken niet altijd gewaardeerd, want een grote keuken ging vooral ten koste van andere ruimtes waar we liever vertoefden. De woonkamer was immers van vroeger uit de ruimte waar we familie en vrienden ontvingen.


Hoe anders is dit vandaag de dag! Steeds vaker is de keuken de centrale ontmoetingsplek in een huis. Het is de plek waar we samen komen om samen te koken en om vervolgens te genieten van samen lekker eten en drinken. Het begrip woonkeuken is dan ook volledig ingeburgerd. De ruimte die eens zo sfeerloos en functioneel was, is tegenwoordig een ruimte waarin functionaliteit en sfeer naadloos samensmelten tot een warm geheel van gastvrijheid.Uiteraard moet er wel het nodige gebeuren om deze sfeer in een keuken te bewerkstelligen. Een mooie eettafel met dito stoelen is zeker een goede start, maar daarbij ben je er nog niet. Minstens zo belangrijk zijn kleurgebruik en keuze van materialen in de keuken. Keukens zijn tegenwoordig in elke denkbare kleur leverbaar. Maar ook heb je een ruime keuze in materialen, waarbij je kunt denken aan bijvoorbeeld glazen keuken achterwanden (in kleur) of aanrechtbladen van natuursteen.


Verlichting neemt een bijzondere plaats in binnen dit alles. Je kunt namelijk zoveel doen met licht. Led op bouw spots verlichting is een absolute aanrader in de keuken. Je kan de keuze maken tussen led inbouwspots of led opbouwspots. Het heeft als voordeel dat je de verlichting heel gericht kunt inzetten. Veel en helder licht waar het nodig is (op het werkgedeelte van het aanrecht) en sfeervol gedimd op overige plaatsen. Led verlichting is bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren. Accentueer eens bepaalde delen van de keuken door deze subtiel met een andere kleur te verlichten. Led keuken verlichting is ook uitermate goed toe te passen voor onder de bovenkasten in de keuken. Opkomende trend die hiervoor gebruikt wordt is de zogenaamde led strip. Deze geeft een unieke sfeer aan de keuken en is gemakkelijk te bevestigen.


Neem verlichting in de keuken serieus. Hoe mooi de keuken ook mag zijn qua kleur, materiaal en inrichting…..als er niet goed nagedacht is over de verlichting, dan is de kans groot dat dit alles niet of onvoldoende tot zijn recht komt. Led verlichting biedt je de mogelijkheden om er inderdaad die keuken van te maken die jij voor ogen hebt.
 

14/02/2016

Vandaag de dag moet alles wat je op een regelmatige basis gebruikt zorgvuldig worden overwogen.

Omdat ons milieu elke dag slechter wordt, moeten we met z’n allen manieren vinden om het te verbeteren. Zelfs kleine gewoontes kunnen enorm helpen om de effecten van de opwarming van de aarde te verminderen en andere natuurrampen te voorkomen die worden veroorzaakt door schadelijke stoffen die mensen produceren zoals verschillende soorten inbouw plafondspots. Zo zijn zelfs eenvoudige zaken zoals het kiezen van andere verlichting van groot belang voor het stervende milieu. led inbouwlampen zijn hiervoor een geweldige oplossing. Omdat verlichting één van de meest gebruikte levensbehoefte is, zowel thuis als op gebouwen en andere infrastructuur, moet dat ook worden beschouwd als een grote bijdrage aan de vernietiging van het milieu. Dus moeten we nadenken over oplossingen om het energieverbruik en de uitstoot van warmte die veroorzaakt wordt door de verlichting te verminderen.

Het Milieu en energie zuinige led inbouw spotjes in uw woonkamer

Ook al wordt verlichting vaak over het hoofd gezien, omdat het er altijd is, het mag zeker niet worden genegeerd. Het kan ook bijdragen aan de vernietiging van het milieu. Door de bijdrage aan de effecten van de opwarming van de aarde, moet het zeker meegenomen worden om een aantal van de effecten op de natuur te verminderen. Dit kan gedaan worden met behulp van led verlichting. Deze nieuwe verlichting verbruikt minder stroom en geeft minder warmte. Hierdoor is het geschikt om het broeikaseffect te verminderen.


Kleinere hoeveelheid afval en energie zuinig omgaan met verlichting

LED spots gaan een stuk langer mee dan traditionele slaapkamer verlichting. Hierdoor hoeft Led verlichting niet vaak vervangen te worden. Dit resulteert in minder afval van afgedankte lampen. LED inbouwspots vaak wel 15 keer langer mee dan gewone lampen, wat laat zien hoe lang je ze kunt gebruiken voordat je ze weggooit. Ze zorgen ook niet voor veel afval als ze worden weggegooid, omdat inbouwspots veel kleiner is in vergelijking met traditionele lampen. Daarom zal er veel minder verlichtingsafval zijn wanneer mensen overgaan op led inbouwspots.

Minder energieverbruik door inbouwspots led

Led Inbouwspots verbruiken minder dan een kwart van de elektriciteit dan gewone lampen. Daarom zijn Led Inbouwspots veel efficiënter wanneer je het hebt over energiebesparing. Dit is een leuke bijkomstigheid omdat het afval dat wordt uitgestoten bij de productie van energie wordt verminderd als gevolg van een lagere hoeveelheid elektriciteit die nodig is door de gemeenschap. De hoeveelheid kooldioxide en andere schadelijke gassen en stoffen die de lucht en het water van verschillende landen vervuilen, zal door het gebruik van led spots verminderen. Wat resulteert in een veel gezonder milieu, en dus gezondere mensen.


Led helpt mee om andere apparaten meer energie te laten besparen

Led inbouw spotjes of LED spots worden niet zo warm als gewone lampen, halogeen- en spaarlampen. Daarom hebben airconditioners het makkelijker bij de koeling van een kamer. Dit resulteert in minder energieverbruik door airconditioners en andere koelapparaten. Daarom kunnen huiseigenaren en bedrijven veel geld besparen op hun elektriciteitsrekening. Dus, afgezien van de efficiëntie op het gebied van energieverbruik, helpen ze ook andere apparaten energie te besparen, en dat is wat andere verlichting niet kan doen. Vanwege de hoeveelheid energie die deze verlichting consumeert, help je het milieu, terwijl je jezelf een hoop geld bespaart. inbouw spots zijn momenteel misschien niet de primaire keuze voor de meeste mensen. Maar zodra ze ontdekken hoeveel ze gaan besparen en hoeveel ze het milieu kunnen helpen, zullen zij zeker kiezen voor deze mogelijkheid. Dus begin vandaag en vertel anderen leiden over een gezondere en efficiëntere mogelijkheid.

Voor meer info over ons of vragen kijk op onze contact pagina of op onze start pagina.